tirsdag den 6. marts 2012

Skønne Farver





Ja man kan da kun blive glad af alle de smukke farver !!!!

11 kommentarer:

Unknown sagde ...

Maling er vidunderlige , lige min smag! Jeg elsker din blog , jeg skriver til dig :-) Det har været fantastisk ! Michaela

mirjamsdrøm sagde ...

Det er så fantastisk fint hos deg!
Blir på godt humør bare av å titte innom :)
Ha en herlig uke videre!
Klem

Pia sagde ...

Hej søde Betina, og tusind tak for din stemme..MEN - kan du SÅ få logget dig ind på Ellos, og tilmelde dig konkurrencen!:)
De billeder du har i indlægget herunder er bare helt føantastiske - specielt din terasse! Skynd dig nu at få lagt nogle af dine billeder ind, jeg stemmer på dig med det vuns!

Knus Pia

Hulda sagde ...

Virkelig en glede med alle de utrolig skjønne fargene og mønstrene. Lekkert, lekkert i tallerkenhyllen din! Har fått meg en god del nytt fra GreenGate til bursdagen min. :)

Unknown sagde ...

Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!

Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset! Vi hoppas att så många av er som möjligt kan komma och träffas! ÅÅÅHHHH så skoj!

Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god Kycklingssallad, kaffe, dryck och kaka. Kostnad 135:- Vi håller stängt på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se HOPPAS du kan komma och vara med KRAM

toves sammensurium sagde ...

Åå fargene....det erjo våren og sommeren og alt på en gang!!Herlig!!!!
toveklem.)

Maj-Britt Johansen sagde ...

Hej Betina
det har du såååå meget ret i skønnnnnne farver,det dufter af sol og sommer og saft i haven uuuuhhhhhhhhhmmmmmmmm. :-))) knus Maj-Britt

Hvidt, slidt & patina sagde ...

Hej...Ja jeg vil give dig helt ret..Det er farver, som påvirker humør & sind på en god måde..God aften, kh Camilla..

Ana Paula A. Serafim sagde ...

Adoro seu blog, sua casa é muito linda e inspiradora!!!
Me visite e me siga...
www.docelardatiaana.blogspot.com

Sommerhusstil sagde ...

Tak for jeres søde kommentar :O) Tak Pia men jeg er ikke så god til at få mig meldt til sådan noget :O) det var ellers sødt af dig :O)

Rosalie sagde ...

Was für ein herrlicher Blog mit sooo schönen Bildern!! Ich bleibe als Deine neue Leserin !!!
Liebe Rosaliegrüße ∙∙♥♥∙∙

Rasmine

Rasmine